Välj storskärmsläge
Sprouting Health - bättre hälsa och miljö för alla


Vad säger kunderna om produkterna?Vattenrenare G1 Plus

Hej igen AB.

Försöker alltid ha några gröna växter i hemmet eftersom det ser trevligt ut. Dessutom renar gröna växter omgivande luft samtidigt som växterna även producerar en liten mängd rent syre.

Mitt prblm under de 3 decennier jag bott i kommunen, har varit att de gröna växterna bara har levt ca 1 år. Under hela livstiden har löven gulnat, fallit av och delvis ersatts av nya gröna. Till slut har lövproduktionen upphört och fikusarna har dött och måst ersättas med nya... Och även överlevnadsexperterna kaktusar har bara levt några månader innan de skrumpnade ihop....

Men NU kommer det märkliga:
Efter att jag skaffade G1-Plus-vattenrenare med dess microspiralfilter fick självfallet även mina växter renat vatten i krukorna och sedan dess -- ca 1 år -- har inte ett enda löv gulnat och/eller fallit av. Tvärtom växer fikusarna så det knakar.... Och kaktusarna är hälsan själv! :-)

DET indikerar för min del att det måste finnas ämnen i det kommunala vattnet vilka dödar krukväxter vilket resultatet av mitt ovetenskapliga experiment entydigt visar. Det kan inte bortförklaras!

Det mest skrämmande för min del är att DET vattnet har jag och alla andra i kommunen druckit i decennier, vilket knappast kan ha varit särskilt nyttigt!


Mvh
Siegfried von Schantz
Munkedal

(Juni 2018)Hej Anders!
Vi har hårt vatten här på Gotland pga att ön består av kalksten. Vattnet här får också sämre smak på sommaren. Vi ligger i slutet av ledningarna och ibland, när vi klagat tillräckligt, så kommer de och spolar ur ledningarna.

Vi har nu installerat vattenrenaren och är väldigt nöjda. Klart och friskt vatten. T.o.m synbar förbättring av vattenkvaliten vid jämförelse. Grannen har också blivit bjuden på ett glas friskt vatten och konstaterade detsamma - väldigt fint vatten, så jag rekommenderar verkligen denna vattenrenare.


Hälsningar
Ninni M
Gotland

(Juli 2013)Tillbaka upp
Kundreferens-listan har innehållit hundratals positiva upplevelser av många väldigt bra hälsoprodukter som inte längre har gått att få tag på. Därför har väldigt många upplevelser dessvärre fått plockas bort då de inte längre finns att köpa hos mig.Denna webbsida är skapad för mobiltelefoner. Är text och bilder för små så blir de större om du roterar din mobil.

Använder du en dator så välj storskärmsläge om du vill se den normala sidan för större skärmar.

Copyright © 2003-2024 Sprouting Health
Gäller samtliga webbsidors innehåll under domänen sproutinghealth.se