Luftrenare                
Vattenrenare G1 Plus
Kolloidalt silver
Transdermala plåster
Livs & godis              
* * Fyndhörna * *
Handla i nätbutiken
Prislista
Vad säger kunderna?
Vad säger pressen?
Fakta om svenskt dricksvatten
Luftmiljö och anjoner
Vetenskapliga studier
Nyhetsbrev
Kontaktinformation
Sprouting Health - bättre hälsa och miljö för alla
 
Vad säger kunderna själva
om produkterna?
 
 

Tusen tack alla ni som skickar in era upplevelser!
De är till stor vägledning för andra som får möjlighet att känna igen sig i era situationer.

Listan har innehållit hundratals positiva kundupplevelser om många väldigt bra hälsoprodukter som efter 10 års försäljning inte längre har gått att få tag på. Därför har väldigt många upplevelser dessvärre fått plockas bort då de inte längre finns att köpa hos mig.
Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till den upplevelse som du vill läsa om, eller scrolla dig nedåt.

  Transdermala plåster

  Vattenrenare G1 Plus

  Ozongenerator NC-5328

  Chicza tuggummi


  Transdermala plåster


Det har hjälpt mig mycket i klimakteriet. Framförallt radikalt minskat/tagit bort vallningar och nattliga svettningar.
(Menopaus-plåstret, Anders notering)

Adriana Wenneberg
Stockholm

(Januari 2018)


Tusen tack för en mycket effektiv produkt (B12-plåster), oslagbart pris, supersnabb leverans och fantastisk service! 1/2 plåster per dag räcker för mig. Får bäst effekt bakom örat!

Gillar hur du har förtydligat fakturan och förpackat produkten väl. Visar hur mån du är om dina kunder! Så glad att jag hittat till din butik!

Varma hälsningar,

Julia

(Juni 2015)


Plåstren väckte liv i mej igen! (Vitamin B Komplex, Anders anm)
Har 15 år med en halvdassigt skött hypotyreos. "Dina värden är bra" ingen bryr sej hur man känner sej. Har plöjt genom nätet och läst hur man själv fixar det, så jag är på väg...
Superbra plåster!! Tack!

mvh

Millie

(Maj 2015)


Plåstren fungerar verkligen. Vallningarna försvann helt med Menopaus.

MVH

Lena

(Maj 2015)


Upplever klar effekt av dem. Piggare av Multivitamin och Q10!
Bra träningseffekt av Kväveoxid!

Andreas
Falun

(Februari 2014)


Hej Bästa Anders !

Framför allt för den tuggummi och för plåstren, jag är hjärtlig tacksam.
Kanske du tror inte,jag skrev till dig att jag är allergisk mot kolofonium,och det finns i alla tuggummi utan V6, jag kunde inte ta den heller, kliade i näsan och i öronen, men dina tuggummi smakar fantastisk, så efter flera år jag kan tugga tuggummi.

Nu jag vill skriva om plåstren (Multivitamin Plus). Jag klippte den på två delar, först jag satt den där som jag har mycket smärtor på min axel, men det började klia och blir rött. Jag flyttat den framför mig på vänster siden, men "Mirakel " tänk dig, efter flera år jag kände mig så behaglig i min kropp.
Det finns mycket att säga men jag vill inte tappa bort min kraft mer :-)
Det är lätt och använda och är hygien. Jag kommer aldrig ätter mer tabletter, alla gaser i min mage har slutat också !!

Jag är mycket glad, jag önskar att du fortsätter ändå mer med nya produkter.
Jag kommer beställer mer nästa månad :-)
I wish you good luck !!

Med Varma Hälsningar

Mina
Eskilstuna

(Januari 2014)


Tillbaka upp
  Vattenrenare G1 Plus

Hej igen AB.

Försöker alltid ha några gröna växter i hemmet eftersom det ser trevligt ut. Dessutom renar gröna växter omgivande luft samtidigt som växterna även producerar en liten mängd rent syre.

Mitt prblm under de 3 decennier jag bott i kommunen, har varit att de gröna växterna bara har levt ca 1 år. Under hela livstiden har löven gulnat, fallit av och delvis ersatts av nya gröna. Till slut har lövproduktionen upphört och fikusarna har dött och måst ersättas med nya... Och även överlevnadsexperterna kaktusar har bara levt några månader innan de skrumpnade ihop....

Men NU kommer det märkliga:
Efter att jag skaffade G1-Plus-vattenrenare med dess microspiralfilter fick självfallet även mina växter renat vatten i krukorna och sedan dess -- ca 1 år -- har inte ett enda löv gulnat och/eller fallit av. Tvärtom växer fikusarna så det knakar.... Och kaktusarna är hälsan själv! :-)

DET indikerar för min del att det måste finnas ämnen i det kommunala vattnet vilka dödar krukväxter vilket resultatet av mitt ovetenskapliga experiment entydigt visar. Det kan inte bortförklaras!

Det mest skrämmande för min del är att DET vattnet har jag och alla andra i kommunen druckit i decennier, vilket knappast kan ha varit särskilt nyttigt!


Mvh
Siegfried von Schantz
Munkedal

(Juni 2018)


Hej Anders!
Vi har hårt vatten här på Gotland pga att ön består av kalksten. Vattnet här får också sämre smak på sommaren. Vi ligger i slutet av ledningarna och ibland, när vi klagat tillräckligt, så kommer de och spolar ur ledningarna.

Vi har nu installerat vattenrenaren och är väldigt nöjda. Klart och friskt vatten. T.o.m synbar förbättring av vattenkvaliten vid jämförelse. Grannen har också blivit bjuden på ett glas friskt vatten och konstaterade detsamma - väldigt fint vatten, så jag rekommenderar verkligen denna vattenrenare.


Hälsningar
Ninni M
Gotland

(Juli 2013)


Tillbaka upp
  Ozongenerator NC-5328

Hej!

Måste skriva och tacka för denna fantastiska maskin.

Jag kom hem till min lägenhet för två veckor sedan efter att ha hyrt ut den under sommaren, och möttes av en chockscen. Lägenheten var otroligt grisig och dessutom hade min hyresgäst haft en stor hund i lägenheten utan min kunskap.

Det gick relativt fort att få lägenheten fin och prydlig igen, men en oehört obehaglig doft av smuts och blöt hund fanns kvar ändå. Jag provade diverse rengöringsmedel och doftborttagningsmedel, men dessa medel introducerade bara ännu fler lukter som blandade sig med den befintliga stanken. Kunde aldrig tro att en lukt skulle kunna påverka mitt liv så mycket, men att komma hem till en lägenhet som inte alls luktade som min egen var hemskt. Kändes inte alls som hemma. Jag dröjde mig medvetet kvar ute för att slippa vara i lägenheten. En vecka gick och trots att jag städade och vädrade så minskade inte lukten det minsta.

Jag hade hört tidigare om ozonbehandling och tänkte att det kanske var ett bra alternativ även för mig, men jag blev chockad över hur dyrt det var. Jag är student och lever på CSN, det fungerade helt enkelt inte för mig att gå och köpa en ozonmaskin för flera tusen kronor.

Tog chansen och klickade hem en NC-5328. Var först tveksam om den låga ozonmängden (låg i jämförelse med de andra maskinerna jag tittat på) skulle vara tillräcklig.
Hade igång maskinen de 8 timmar om dagen jag var hemifrån, och ställde den på lite olika ställen i lägenheten.
Dag för dag försvann dofterna allt mer. Idag provade jag att inte ha maskinen på, för att känna hur lägenheten luktade utan ozon i luften. Kom hem nu och min lägenhet luktade absolut ingenting! Så otroligt skönt.

Det enda stället jag kan känna doften på nu är min sängstomme, så jag ska fortsätta ha igång maskinen i närheten av sängen när jag är ute. Så bra som maskinen fungerat hitintills har jag gott hopp om att även sängen kommer bli luktfri förr eller senare.

Stort tack och allt gott.

Daniel
Västra Frölunda

(September 2018)


Praktisk liten pryl som renar luften till ett överkomligt pris.

Aleksander Bondestad
Nyköping

(Oktober 2016)


Jag har min ozongenerator på min fotvårdsklinik, anv den en stund varje dag. Jag upplever att det blir bättre luft. Känns tryggt att veta att den renar luften från virus och bakt. Lättplacerad, är nöjd.

Christina Tinnis
CT. Hälsa & Välmående
Jönköping

(maj 2016)


Köpte produkten till att börja med för att få bukt med instängd lukt i garderoben - ett problem som luftrenaren klarade galant - och på kort tid.

Under första dagar av användning upplevde jag en mycket stark ozondoft (inte obehaglig i sig, men doften var väldigt kännbar). Den starka ozondoften försvann efter ca en vecka, utan att luftrensarens prestation försämrades.

Har även testat att använda luftrenaren i källaren, där det tidigare fanns en tydlig "källarlukt". Källarlukten blev betydligt svagare efter att vi anlitat en saneringsfirma (som vi är jättenöjda med) som installerade en avfuktare i källaren, men lukten försvann inte helt.
Efter det att luftrenaren kom in i bilden, har källarlukten försvunnit helt - det känns nästan helt ofattbart att en så liten apparat kan göra en så stor skillnad.

Är mycket, mycket nöjd med produkten och rekommenderar den varmt för åtgärdande av problem med obehagliga lukter.

Hälsningar,

Linnéa
Västra Götaland

(Januari 2016)


Tillbaka upp
  Chicza tuggummi

Jag har BMS, tuggar mycket tuggummi vilket "hjälper"/avleder.
Mår bättre av detta tuggummi utan tillsatser å lagom smak.
POSITIVT!

Ingela Johansson
Viken

(Juli 2017)


Känns bra att tugga på något som inte innehåller cancerframkallande ämnen. Naturliga smakämnen o kravmärkt. Jag har inte tuggat tuggummi på 10 år eftersom jag inte har hittat ett förrän nu på Ert företag! Bra jobbat ...

Mvh

Anki

(Januari 2016)


Har prövat Chicza tuggummi och kan konstatera att den har en mer naturlig smak som inte varar lika länge och att den inte går att blåsa bubblor med, men tuggummit i sig smakar bättre.

Aleksander Bondestad
Nyköping

(Januari 2016)


Oh va goda tuggumminen är! Och perfekt tuggmotstånd. Smaken kanske går ur lite för tidigt men men :-)

Hälsning

Eva
Karlstad

(Januari 2015)


Jag tyckte att produkterna var kanonbra!
Är mkt nöjd och kommer beställa igen.

Med vänlig hälsning,

Louise
Karlskoga

(Augusti 2014)


Hej Anders,

jag har fått ditt paketet idag och jag inklusive barnen (Chicza, Anders notering) resp. mannen (kaffe) har redan hunnit smaka alla goda saker.
Vi är jättenöjda med allt!! Tack så hemskt mycket!

Teeccino visar sig vara ett bra och sunt alternativ till kaffe.

Vi kommer att beställa mer :-)

Mvh

Jonna med familj
Falsterbo

(Augusti 2014)


Jättegott tuggummi!!
Var förvånad över att både smak och konsistens var så bra!
Kommer aldrig mer att köpa vanligt tuggummi igen!

Maria
Strömstad

(Juni 2014)


Hej Bästa Anders !

Framför allt för den tuggummi och för plåstren, jag är hjärtlig tacksam.
Kanske du tror inte,jag skrev till dig att jag är allergisk mot kolofonium,och det finns i alla tuggummi utan V6, jag kunde inte ta den heller, kliade i näsan och i öronen, men dina tuggummi smakar fantastisk, så efter flera år jag kan tugga tuggummi.

Nu jag vill skriva om plåstren (Multivitamin Plus). Jag klippte den på två delar, först jag satt den där som jag har mycket smärtor på min axel, men det började klia och blir rött. Jag flyttat den framför mig på vänster siden, men "Mirakel " tänk dig, efter flera år jag kände mig så behaglig i min kropp.
Det finns mycket att säga men jag vill inte tappa bort min kraft mer :-)
Det är lätt och använda och är hygien. Jag kommer aldrig ätter mer tabletter, alla gaser i min mage har slutat också !!

Jag är mycket glad, jag önskar att du fortsätter ändå mer med nya produkter.
Jag kommer beställer mer nästa månad :-)
I wish you good luck !!

Med Varma Hälsningar

Mina
Eskilstuna

(Januari 2014)


Här går tuggummina åt som smör i solsken sen barnen våra har fått smak på dom!

Ja vi bara älskar tuggumina! Man blir liksom lite beroende av dom! Kan inte tänka mig att äta några andra! Barnen bara älskar dom också!
- Mamma får vi ta ett indiantuggummi,säger barnen!

Barnen bjuder sina vänner när dom kommer hit och informerar om hur farligt det är med aspartam, som finns i andra tuggummi! Kul!

Det känns också fint att genom att välja att tugga detta tuggummit, så hjälper man till att bevara regnskogarna.
- Oj säger barnen då!


Kramar din indiantuggimmifansfamilj i Göteborg

Ulrika Hjortsberg
Gunnilse


Tillbaka upp


Bra köptips 

Transdermala plåster som ger dig vitaminer och antioxidanter mm via huden - klicka här


Fantastisk teknik som ger dig vitaminer, antioxidanter och många andra näringsämnen via huden. Hög upptagning (95-100%) i kroppen!
12 olika plåster att välja på.

Pris: 249 krEn mycket bra vattenrenare - klicka på bilden


Den här ger en riktigt bra vattenrening.
Kopplas enkelt till din kran.
Rekommenderas varmt!

Pris: 1800 krOzongenerator med statisk uppsamlare. Klicka på bilden för att läsa om den


Gott ekologiskt tuggummi - klicka på bilden!


Ett 100% ekologiskt och glutenfritt tuggummi som även är KRAV-märkt.
12 goda bitar med smak av mint, spearmint, blandade bär, kanel och lime.

Pris: 21-23 kr
 

Tillbaka till huvudsidan.
Webbsidan är optimerad för Internet Explorer och Mozilla Firefox.

Copyright © 2003-2019 Sprouting Health.
Gäller samtliga webbsidors innehåll under domänen sproutinghealth.se

Om användning av cookies