Luftrenare                
Vattenrenare G1 Plus
Transdermala plåster
Teeccino örtkaffe
Chicza tuggummi
* * Fyndhörna * *
Handla i nätbutiken
Prislista
Vad säger kunderna?
Vad säger pressen?
Fakta om svenskt dricksvatten
Luftmiljö och anjoner
Vetenskapliga studier
Nyhetsbrev
Kontaktinformation
Sprouting Health - bättre hälsa och miljö för alla
 
Vad säger kunderna själva
om produkterna?
 
 

Tusen tack alla ni som skickar in era upplevelser!
De är till stor vägledning för andra som får möjlighet att känna igen sig i era situationer.
Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till den upplevelse som du vill läsa om, eller scrolla dig nedåt.

  Transdermala plåster

  Vattenrenare G1 Plus

  Ozongenerator NC-5328

  Luftrenare XJ-3100A

  Luftrenare XJ-3800-1

  Chicza tuggummi

  Teeccino örtkaffe


  Transdermala plåster


Det har hjälpt mig mycket i klimakteriet. Framförallt radikalt minskat/tagit bort vallningar och nattliga svettningar.
(Menopaus-plåstret, Anders notering)

Adriana Wenneberg
Stockholm

(Januari 2018)


Tusen tack för en mycket effektiv produkt (B12-plåster), oslagbart pris, supersnabb leverans och fantastisk service! 1/2 plåster per dag räcker för mig. Får bäst effekt bakom örat!

Gillar hur du har förtydligat fakturan och förpackat produkten väl. Visar hur mån du är om dina kunder! Så glad att jag hittat till din butik!

Varma hälsningar,

Julia

(Juni 2015)


Plåstren väckte liv i mej igen! (Vitamin B Komplex, Anders anm)
Har 15 år med en halvdassigt skött hypotyreos. "Dina värden är bra" ingen bryr sej hur man känner sej. Har plöjt genom nätet och läst hur man själv fixar det, så jag är på väg...
Superbra plåster!! Tack!

mvh

Millie

(Maj 2015)


Plåstren fungerar verkligen. Vallningarna försvann helt med Menopaus.

MVH

Lena

(Maj 2015)


Upplever klar effekt av dem. Piggare av Multivitamin och Q10!
Bra träningseffekt av Kväveoxid!

Andreas
Falun

(Februari 2014)


Hej Bästa Anders !

Framför allt för den tuggummi och för plåstren, jag är hjärtlig tacksam.
Kanske du tror inte,jag skrev till dig att jag är allergisk mot kolofonium,och det finns i alla tuggummi utan V6, jag kunde inte ta den heller, kliade i näsan och i öronen, men dina tuggummi smakar fantastisk, så efter flera år jag kan tugga tuggummi.

Nu jag vill skriva om plåstren (Multivitamin Plus). Jag klippte den på två delar, först jag satt den där som jag har mycket smärtor på min axel, men det började klia och blir rött. Jag flyttat den framför mig på vänster siden, men "Mirakel " tänk dig, efter flera år jag kände mig så behaglig i min kropp.
Det finns mycket att säga men jag vill inte tappa bort min kraft mer :-)
Det är lätt och använda och är hygien. Jag kommer aldrig ätter mer tabletter, alla gaser i min mage har slutat också !!

Jag är mycket glad, jag önskar att du fortsätter ändå mer med nya produkter.
Jag kommer beställer mer nästa månad :-)
I wish you good luck !!

Med Varma Hälsningar

Mina
Eskilstuna

(Januari 2014)


Tillbaka upp
  Vattenrenare G1 Plus

Hej igen AB.

Försöker alltid ha några gröna växter i hemmet eftersom det ser trevligt ut. Dessutom renar gröna växter omgivande luft samtidigt som växterna även producerar en liten mängd rent syre.

Mitt prblm under de 3 decennier jag bott i kommunen, har varit att de gröna växterna bara har levt ca 1 år. Under hela livstiden har löven gulnat, fallit av och delvis ersatts av nya gröna. Till slut har lövproduktionen upphört och fikusarna har dött och måst ersättas med nya... Och även överlevnadsexperterna kaktusar har bara levt några månader innan de skrumpnade ihop....

Men NU kommer det märkliga:
Efter att jag skaffade G1-Plus-vattenrenare med dess microspiralfilter fick självfallet även mina växter renat vatten i krukorna och sedan dess -- ca 1 år -- har inte ett enda löv gulnat och/eller fallit av. Tvärtom växer fikusarna så det knakar.... Och kaktusarna är hälsan själv! :-)

DET indikerar för min del att det måste finnas ämnen i det kommunala vattnet vilka dödar krukväxter vilket resultatet av mitt ovetenskapliga experiment entydigt visar. Det kan inte bortförklaras!

Det mest skrämmande för min del är att DET vattnet har jag och alla andra i kommunen druckit i decennier, vilket knappast kan ha varit särskilt nyttigt!


Mvh
Siegfried von Schantz
Munkedal

(Juni 2018)


Hej Anders!
Vi har hårt vatten här på Gotland pga att ön består av kalksten. Vattnet här får också sämre smak på sommaren. Vi ligger i slutet av ledningarna och ibland, när vi klagat tillräckligt, så kommer de och spolar ur ledningarna.

Vi har nu installerat vattenrenaren och är väldigt nöjda. Klart och friskt vatten. T.o.m synbar förbättring av vattenkvaliten vid jämförelse. Grannen har också blivit bjuden på ett glas friskt vatten och konstaterade detsamma - väldigt fint vatten, så jag rekommenderar verkligen denna vattenrenare.


Hälsningar
Ninni M
Gotland

(Juli 2013)


Tillbaka upp
  Luftrenare XJ-3100A

Hej Anders

Tack för den snabba leveransen av denna förträffliga maskin.
Jag har alltid tyckt om att ligga och läsa i sängen. Men i läslampans sken har det alltid virvlat runt dammpartiklar och annat hur mycket jag än har städat hemma. Damm som ligger uppe på möbler och liknande.
Efter ett par timmars användning av luftrenare XJ-3100A känns sovrummet helt fräscht. Inga dammpartiklar i lampans sken inget damm på byråer och skänkar.
Ett av mina bättre köp. Kan bara tänka mig för folk med allergi vilken skillnad en bra luftrenare gör.


MVH
Christer
(Maj 2018)


Tillbaka upp
  Luftrenare XJ-3800-1

Hej Anders!

Vi har under flera års tid satsat på hälsofrämjande produkter och känner tydligt, att luftrenaren XJ-3800-1 verkligen har tillfört oss en markant förbättrad livskvalitét - den är en av våra absolut bästa investeringar! Vi har som jämförelse vårt skogstorp, som vi köpte 2004. När vi är där märker vi hur bra vi sover och mår jämfört med när vi p.g.a. arbete tillsvidare måste vistas i en stadslägenhet större delen av tiden.

I vår familj ingår även en hund och en katt och djur är ju instinktivt kloka och signalerar på olika sätt hur de mår. Nu vill de inte lämna rummet där luftrenaren står! Min man och jag sover bättre om nätterna och när vi går upp om natten slipper vi fumla i mörkret tack vare det milt vackra blå månskenet från UV-indikatorn i luftrenaren.

På dagarna vistas och arbetar jag hemma och är numera pigg och alert. Min man arbetar på verkstad och har nu förmånen att komma hem och rensa lungor och andningsvägar. Precis som på vårt skogstorp, så får vi tydliga rensnings-symptom med slembildning i luftvägarna, om vi har vistats i dålig luft och sen kommer hem.

Det har också varit mycket trevligt att samarbeta med Anders - vi har fått ett engagerat och trevligt bemötande och mycket bra service.

I dagens samhälle, med en allt mer överbelastad sjukvård, blir det allt viktigare att göra förebyggande insatser för att kunna behålla hälsan så länge som möjligt. Och som hälsogurun Are Waerland sade:
"Det är skillnad på att vara frisk och icke-sjuk." Många av oss nöjer sig med att må halvbra och accepterar alltför lätt t.ex. alla ålderskrämpor som något naturligt som hör till. Så behöver det inte vara! Vi har trots allt en fri vilja och därför kan vi göra mycket själva.

Vi har mycket att vinna på att investera i vår egen hälsa i förebyggande syfte och slippa att i onödan hamna i kostnadskrävande sjukdomar som medför lidande!

Marlene
Solna

(November 2013)


Hej.

Jag vill bara berätta om erfarenheterna med luftrenaren.
Det känns att den gör stor nytta.

Efter att ha kört den en vecka för hand gjorde jag en mindre rengöring av de två första filtrena och satte sedan i automatläge på renaren.

Nu sover hustrun bättre på nätterna och vaknar utan nästäppa på morgonen.

Automatläget tycks fungera bra också, efter det vi skalat en apelsin drog renaren upp speeden ett tag och indikerade lukt.

Christer
Frösön

(December 2010)


Har använt luftrenare XJ-3800-1 kontinuerligt i drygt 1 1/2 år.
Den har till alla delar uppfyllt mina förväntningar ifråga om rening och ljudnivå.
Vid rengöring eller byte av filter, som inte är komplicerat, inser man att den just renar.

Använder alltid fläktläge tyst, dvs. lägsta grad av luftflöde, i ett vardagsrum om ca 30 kvm. Ett läge som visat sig vara optimalt med hänsyn till dels mängden luftföroreningar och tiden för rening, dels ljudnivå och effektförbrukning.

Även mina förväntningar ifråga om kundservice har tillgodosetts.
Med andra ord är säljaren engagerad i sitt arbete utöver det vanliga.

Roland B.
Malmö

(December 2010)


Den är ovärderlig för oss.

Renar luften från det mesta. Samlar hår från hund och barnbarns hårborstning, byggdamm mm. Den statiska uppsamlaren fångar damm som vi inte trodde fanns. Även kolfiltret fångar föroreningar.
De andra filtren och UV-ljuset gör luften så frisk som vi behöver.

XJ-3800-1 är den bästa gåva tekniken har gett oss. Vi är mer än nöjda. Vi har två apparater och vår son i Stockholm likaså.

Kerstin är doftöverkänslig men har fått ett bättre liv sedan vi skaffade XJ-3800-1.

Placering: Central plats i lgh, sovrum och husvagnen

Kerstin och Stig Stenberg
Mjölby

(Augusti 2010)


Hej Anders!

Jag har sedan 1 1/2 år en XJ 3000 i sovrummet till stor belåtenhet. För några månader sedan beställde jag en XJ-3800-1 som placerades på central plats i huset på auto-läge. Den har både tyst gång och renar efektivt huset.
Vid första rengörningen som varningslampan påminde om att det skulle göras: OJ vad mycket damm den samlat upp!
Du borde tala om att det är mycket lättare att rengöra den än man tror.

Detta säger en som provat många luftrenare under 30 år.
Jag har avverkat många luftrenare, har haft astma i 50 år.
Ja XJ-3800-1 vinner med flera hästlängder!

Vår dotter (som har dammallergi) är avundsjuk på den fina luft vi har i huset så det blir väl till att köpa en till henne som present när jag får några kr över på pensionen.

Häls från en mycket nöjd kund.
Svante Grandin
Nybro

(Juni 2010)


Hej Anders!

Produkterna XJ-100 och XJ-3800-1 har vi använt nu ett par månader. Motsvarar alla förväntningar.

Har rengjort 3800 för första gången och förstår nu, att den har gjort ett bra jobb.
Som passiv rökare har 3800 varit en räddare....
Mycket nöjd!!!

Mvh
Tom Nilsson
Höllviken

(Juli 2009)


Mycket bra. Tar bort matos. Luften känns friskare. Tycker även att den hjälper mot damm i luften.

Placering: I hallen

Roy Alfredsson
Uddevalla


Hej Anders!
Här kommer lite referenser från mig och min särbo angåede XJ-3800-1. Vi är hittills mycket nöjda med luftrenaren. Min särbo har haft irritation i luftvägarna, troligen pga av lindrig astma och lättare pälsdjursallergi.
Innan jag köpte luftrenaren var det inte alls ovanligt med hosta och pip i bröstet under nätterna. Vi placerade vår luftrenare i sovrummet och lät den arbeta i autoläge. Hostan och pip i bröstet försvann helt. Vi sover båda gott och sängkläderna känns alltid som om de är nyvädrade.
Mina båda katter som är vana att röra sig fritt i huset sover också i sovrummet och det går bra.
Tack för en bra produkt som tycks hålla vad den lovar.

Placering: I sovrummet

Peter Bretschneider
Hammarö


Med tanke på att jag har svår allergi med astma, är våren alltid svår. Luftrenaren hjälper mycket. Sover bättre på natten. Stänger dörren till sovrummet när jag skall sova och har luftrenaren på. Att damma ofta i sovrummet är också viktigt.

Placering: Hemma

Anne
Göteborg


Tillbaka upp
  Ozongenerator NC-5328

Praktisk liten pryl som renar luften till ett överkomligt pris.

Aleksander Bondestad
Nyköping

(Oktober 2016)


Jag har min ozongenerator på min fotvårdsklinik, anv den en stund varje dag. Jag upplever att det blir bättre luft. Känns tryggt att veta att den renar luften från virus och bakt. Lättplacerad, är nöjd.

Christina Tinnis
CT. Hälsa & Välmående
Jönköping

(maj 2016)


Köpte produkten till att börja med för att få bukt med instängd lukt i garderoben - ett problem som luftrenaren klarade galant - och på kort tid.

Under första dagar av användning upplevde jag en mycket stark ozondoft (inte obehaglig i sig, men doften var väldigt kännbar). Den starka ozondoften försvann efter ca en vecka, utan att luftrensarens prestation försämrades.

Har även testat att använda luftrenaren i källaren, där det tidigare fanns en tydlig "källarlukt". Källarlukten blev betydligt svagare efter att vi anlitat en saneringsfirma (som vi är jättenöjda med) som installerade en avfuktare i källaren, men lukten försvann inte helt.
Efter det att luftrenaren kom in i bilden, har källarlukten försvunnit helt - det känns nästan helt ofattbart att en så liten apparat kan göra en så stor skillnad.

Är mycket, mycket nöjd med produkten och rekommenderar den varmt för åtgärdande av problem med obehagliga lukter.

Hälsningar,

Linnéa
Västra Götaland

(Januari 2016)


Tillbaka upp
  Chicza tuggummi

Jag har BMS, tuggar mycket tuggummi vilket "hjälper"/avleder.
Mår bättre av detta tuggummi utan tillsatser å lagom smak.
POSITIVT!

Ingela Johansson
Viken

(Juli 2017)


Känns bra att tugga på något som inte innehåller cancerframkallande ämnen. Naturliga smakämnen o kravmärkt. Jag har inte tuggat tuggummi på 10 år eftersom jag inte har hittat ett förrän nu på Ert företag! Bra jobbat ...

Mvh

Anki

(Januari 2016)


Har prövat Chicza tuggummi och kan konstatera att den har en mer naturlig smak som inte varar lika länge och att den inte går att blåsa bubblor med, men tuggummit i sig smakar bättre.

Aleksander Bondestad
Nyköping

(Januari 2016)


Oh va goda tuggumminen är! Och perfekt tuggmotstånd. Smaken kanske går ur lite för tidigt men men :-)

Hälsning

Eva
Karlstad

(Januari 2015)


Jag tyckte att produkterna var kanonbra!
Är mkt nöjd och kommer beställa igen.

Med vänlig hälsning,

Louise
Karlskoga

(Augusti 2014)


Hej Anders,

jag har fått ditt paketet idag och jag inklusive barnen (Chicza, Anders notering) resp. mannen (kaffe) har redan hunnit smaka alla goda saker.
Vi är jättenöjda med allt!! Tack så hemskt mycket!

Teeccino visar sig vara ett bra och sunt alternativ till kaffe.

Vi kommer att beställa mer :-)

Mvh

Jonna med familj
Falsterbo

(Augusti 2014)


Jättegott tuggummi!!
Var förvånad över att både smak och konsistens var så bra!
Kommer aldrig mer att köpa vanligt tuggummi igen!

Maria
Strömstad

(Juni 2014)


Hej Bästa Anders !

Framför allt för den tuggummi och för plåstren, jag är hjärtlig tacksam.
Kanske du tror inte,jag skrev till dig att jag är allergisk mot kolofonium,och det finns i alla tuggummi utan V6, jag kunde inte ta den heller, kliade i näsan och i öronen, men dina tuggummi smakar fantastisk, så efter flera år jag kan tugga tuggummi.

Nu jag vill skriva om plåstren (Multivitamin Plus). Jag klippte den på två delar, först jag satt den där som jag har mycket smärtor på min axel, men det började klia och blir rött. Jag flyttat den framför mig på vänster siden, men "Mirakel " tänk dig, efter flera år jag kände mig så behaglig i min kropp.
Det finns mycket att säga men jag vill inte tappa bort min kraft mer :-)
Det är lätt och använda och är hygien. Jag kommer aldrig ätter mer tabletter, alla gaser i min mage har slutat också !!

Jag är mycket glad, jag önskar att du fortsätter ändå mer med nya produkter.
Jag kommer beställer mer nästa månad :-)
I wish you good luck !!

Med Varma Hälsningar

Mina
Eskilstuna

(Januari 2014)


Här går tuggummina åt som smör i solsken sen barnen våra har fått smak på dom!

Ja vi bara älskar tuggumina! Man blir liksom lite beroende av dom! Kan inte tänka mig att äta några andra! Barnen bara älskar dom också!
- Mamma får vi ta ett indiantuggummi,säger barnen!

Barnen bjuder sina vänner när dom kommer hit och informerar om hur farligt det är med aspartam, som finns i andra tuggummi! Kul!

Det känns också fint att genom att välja att tugga detta tuggummit, så hjälper man till att bevara regnskogarna.
- Oj säger barnen då!


Kramar din indiantuggimmifansfamilj i Göteborg

Ulrika Hjortsberg
Gunnilse


Tillbaka upp
  Teeccino örtkaffe

Hej Anders

Nu har jag smakat på Teecinon som jag beställde av dig (Maya Chocolate brygg, Anders notering) och jag måste säga att den var över all förväntan, så god! �� En fantastisk smakupplevelse helt enkelt. Jag slutade dricka kaffe i somras och insåg snabbt att jag behöver någon annan tröst i vardagen, särskilt till hösten och vintern! Dricker lite te och Yannoh (inte imponerad) men ville hitta något med den där styrkan/kicken som jag saknar från kaffet, vilket Teeccino verkligen har! Och den går ju att dricka även på kvällen, fantastiskt! Och så får jag ändå använda min bryggare, det är något psykologiskt över det, att höra den stå där och puttra på morgonen ��.

Jag ska tipsa min lokala lilla eko-butik om Teeccino, att de borde köpa in det.

Tack för väldigt bra service och snabb leverans. Kommer beställa mer genom dig.

Vänliga hälsningar,
Veronica

(Augusti 2016)Hej Anders,

Jag ville bara säga att jag är jättenöjd med Teeccinoprodukterna. De var nästan över förväntan goda. :-)
Jag fick en trevlig doftchock när jag öppnade för att ta fram Caramel Nut påsen. Den luktar hur gott som helst och smakar lika gott.
Tack för leverans av jättefina produkter!

Hälsningar
Annelie Olsson

(Maj 2016)


Har prövat Teeccino ett tag och tycker den är ett bra alternativ till kaffe och smakar bra som den är.

Aleksander Bondestad
Nyköping

(December 2015)


Hej Anders,

Måste tacka för fantastisk personlig service �� och snabb leverans. Dessutom smakar teeccino riktigt gott och att det går att få tag på i Sverige. Bambu instant är ingen höjdare som jag provade innan. Tur jag hittade dig ��

Med vänlig hälsning, Pär

(Oktober 2015)


Hej Anders,

Tänkte lämna lite feedback om Teeccino (Java, Anders notering).

Smaken är god, bättre än vissa kaffesorter. Bra alternativ om man som jag lider av hypotyreos och får hjärtklappning av kaffe. Dessutom påverkas inte sömnen så man kan dricka teeccino på kvällen.

Priset var konkurrenskraftigt. Tror att det var det billigaste när jag letade runt.

Ha det så bra!

Adam

(September 2015)


Hej Anders!

Teeccino är otroligt gott - bästa alternativ till riktigt kaffe som jag någonsin har smakat!

Tack så mycket!

Morven

(Juli 2015)


Hej Anders,

jag har fått ditt paketet idag och jag inklusive barnen resp. mannen (kaffe) har redan hunnit smaka alla goda saker.
Vi är jättenöjda med allt!! Tack så hemskt mycket!

Teeccino visar sig vara ett bra och sunt alternativ till kaffe.

Vi kommer att beställa mer :-)

Mvh

Jonna med familj
Falsterbo

(Augusti 2014)


Gudomligt gott och dessutom med rätt urval av nyttiga råvaror.

Smallar/påminner om kaffe = sedvanligt men utan kaffets gifter, garvsyra m.m.

Anna-Karin Karlsson
Uddevalla

(april 2014)


Tack för en fin produkt! Det smakar verkligen kaffe! Det trodde jag aldrig. Ser fram emot att prova nya sorter.  :-)

Elin Jonsdottir

(mars 2014)


Tack för att ni tagit hem det underbart goda örtkaffet, det smakar mycket bättre än kaffe, enligt mig.


Vänliga hälsningar
Camilla Andersson
Stenungsund

(september 2013)


Hej! Beställde min första leverans av teeccino som jag fick förra veckan, french roast både som te-påsar och som pulver samt dark roast chocolate.

Jag har slutat dricka kaffe för ett tag sedan och är ÖVERLYCKLIG över att ha hittat ett så bra alternativ!! Det smakar jättegott, och påminner en hel del om kaffe, och till och med godare! Jag är nöjd!


Vänliga hälsningar
Sara Ahlgren
Hammarö

(augusti 2013)


Tillbaka upp


Bra köptips 

Transdermala plåster som ger dig vitaminer och antioxidanter mm via huden - klicka här


Fantastisk teknik som ger dig vitaminer, antioxidanter och många andra näringsämnen via huden. Hög upptagning (95-100%) i kroppen!
11 olika plåster att välja på.

Pris: 249 krEn mycket bra vattenrenare - klicka på bilden


Den här ger en riktigt bra vattenrening.
Kopplas enkelt till din kran.
Rekommenderas varmt!

Pris: 1800 krLuftrenare XJ-3800-1 med sköldfronten. Klicka på bilden för att läsa om den

Luftrenare XJ-3800-1 - klicka på bilden

Multi-luftrenare
med jonisator

2 miljoner anjoner/cm³

Populär och avancerad multi-luftrenare med 7 st renings-tekniker, 2 st luftsensorer, 1 st luktsensor, autoläge, timer och fjärrkontroll.
Ljudnivå från bara 20dB.
Finns i 2 st olika utföranden.
För rum upp till 60 m²

Pris: 2900 krLuftrenare XJ-3100A - klicka på bilden

Luftrenare med
ozonfri jonisator

1 miljon anjoner/cm³

Luftrenare med 5 st renings-tekniker, otroligt tyst och bra nattläge, luktsensor samt autoläge.
För rum upp till 50 m².

Pris: 2200 krOzongenerator med statisk uppsamlare. Klicka på bilden för att läsa om den


Gott ekologiskt tuggummi - klicka på bilden!


Ett 100% ekologiskt och glutenfritt tuggummi som även är KRAV-märkt.
12 goda bitar med smak av mint, spearmint, kanel och lime.

Pris: 21-23 krKRAV-certifierat, koffeinfritt, ekologiskt och GMO-fritt örtkaffe


 

Tillbaka till huvudsidan.
Webbsidan är optimerad för Internet Explorer och Mozilla Firefox.

Copyright © 2003-2018 Sprouting Health.
Gäller samtliga webbsidors innehåll under domänen sproutinghealth.se

Om användning av cookies